MK Drago Đeno pobjednik Ivandanskog turnira za 2017. godinu

U prekrasnom ambijentu na Gornjem Bešpelju udaljenom 20-ak kilometara od Jajca, dana 24. lipnja 2017. godine, odigran je tradicionalni Ivandanski turnir u šahu.

Na ovom pozivnom turniru nastupili su domaći igrači ŠK Jajce i posebni gosti iz dijaspore bivši igrači ŠK Jajce Drago i Jozo Đeno.

Turnir  na kojem je nastupilo 14 igrača odigran je u sedam kola po švicarskom sustavu sa tempom igre 5 minuta po igraču.

Nakon odigranih veoma uzbudljivih i kvalitetnih partija, pobjednik ovogodišnjeg Ivandanskog turnira je gospodin Drago Đeno, jedan od ponajboljih igrača u povijesti našeg Kluba sa maksimalnim učinkom od sedam pobjeda. Daljnji poredak Darko Rajić i Karlo Jakešević sa 4,5  bodova ispred Josipa Maričića, Željka Lukića i Ivana Marčete sa 4 boda itd.

Novčane nagrade trojici prvoplasiranih igrača uručio je predsjednik Kluba Zoran Crnoja i ujedno čestitao imendan trojici svojih prisutnih igrača: Ivanu Marčeti, Ivici Vojnoviću i Ivici Crnoja! Nakon službenog dijela uslijedilo je druženje i evociranje uspomena uz bogatu trpezu!

Ovom prilikom izražavam zahvalnost načelniku Općine gospodinu Edinu Hozanu na sponzorstvu turnira!

Predsjednik Kluba

Zoran Crnoja

Leave A Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *